Az Access Facelift energetikai ránctalanító kezelés leginkább a fiatalító hatásának köszönhetően vált népszerűvé, ám sokkal de sokkal nagyobb hozzájárulást jelent számunkra mint csupán az esztétika.
 
Igazi "változásgenerátor".
 
Megtanulhatod egyénileg vagy kiscsoportos workshop keretein belül. Keress bátran és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.
 
Valójában nem csak a ráncok eltűntetéséről szól, hanem sokkal több annál. Egy olyan belső folyamat, aminek a következtében átalakulhat benned mindaz, amit eddig az öregedésről hittél.
 
facelift tanfolyam optimized

Megszünhetnek a korlátok, a fix nézőpontok, amik benne tartottak az öregedési folyamatban, amik miatt úgy hitted, a testednek öregednie kell. Hogy közben az arcod kisimul, a tekinteted fiatalosabb lesz, az csak a mellékhatás.
 
Milyen lennél, ha a korlátozó nézőpontjaid az öregedésről, arról, hogy mi lehetséges megszűnnének?
 
Választanál valami mást?
 
Lépj a kortalanság felé az Access Facelift energetikai ránctalanítás kezeléssel.
 
Rengeteg nézőpontunk van az öregedésről, az elmúlásról, a testünk elhasználódásáról. Azt gondoljuk, öregszünk, mert ez az élet rendje.
 
És ha éppen ellenkezőleg?
 
Lehetséges, hogy azért öregszünk, mert elhisszük, hogy ez az egyetlen út és csak ez lehetséges? Mi van, ha nem ez az egyetlen lehetőség? Ha a külső öregedés csak reflektál a belső megmerevedésre, visszahúzódásra?
 
Ha nem kicsinyíted le magad, ha nem állsz a pálya szélére, ha hajlandó vagy valami másra, akkor a külsőd is változik a belső világodnak megfelelően?
 
Milyen kezelés az Access Facelift?
 
Az Access Facelift – energetikai ránctalanítás egy gyengéd, kellemes, megnyugtató, érintés és táplálás, az arcon, a nyakon és a dekoltázson.
 
Bár a kezelést az arcon végezzük, a hatása nem csak az arcon, hanem az egész testen megjelenhet.
 
A kezelés során számos energiát futtatunk, ezek arra szolgálnak, hogy kitisztítsák, megváltoztassák mindazt, amit beépítettél a testedbe és korlátoz.Kioldják ami akadályozza a tested harmonikus működését és beindítják az elakadt folyamatokat.
 
Az Access Facelift – energetikai ránctalanítás 29 féle energiát használ.
 
Elősegítik, hogy a tested újra erőre kapjon és ráébredj arra a végtelen potenciálra, ami benned van.
 
Hogyan zajlik a tanfolyam?
 
A tanfolyam 7 órás. Két kezelést ajándékozol és két kezelést fogadsz.
 
Már ez alatt elindulnak a változások a testedben. Miközben adod és kapod a kezeléseket, elsajátítod az adott energetikai kezelést, amit azonnal használni is tudsz.
 
Kezelheted vele a barátaidat, családtagjaidat, gyermekeidet, de akár szolgáltatási palettádat bővítve, klienseidet is, sőt magadon is futtathatod.
 
Kozmetikusoknak hatalmas lehetőség lehet repertoárjuk bővítésére!
 
Minden egyes kezelés más-és más lehetőséget teremt és imádni fogja a tested!
 
A tanfolyamon jegyzetet és segédleteket is kapsz, amik segítenek a gyakorlás szakaszában. Ha használod, nagyon gyorsan elsajátítod az egyes fogásokat és könnyedén fog menni az egész.
 
A tanfolyam elvégzéséről nemzetközi tanúsítványt kapsz, ami igazolja, hogy a kezelőjévé váltál ennek az Access Testkezelésnek.
 
A tanfolyam díja:
 
Tanfolyam díja egységesen nemzetközileg meghatározott: 138.000 Ft
Ismétlőknek: 69.000 Ft
16-18 éves korig: 69.000 Ft
Gyerekeknek 16 év alatt egy felnőtt résztvevővel ingyenes.
 
A tanfolyam időpontja:

 
Helyszín: Debrecen, VarázsTerem (Egyetem sugárút 44, Fsz. 3)
 
Jelentkezni az alábbi telefonszámon vagy privát üzenetben lehet:
 
Tündik-Medve Tímea
Access Bars Facilitátor
Access Facelift Facilitátor
Access Body kezelő
 
Tel: +36 30 650 6166
 
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000743

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.