at1

Aromaterápiás masszázs, illóolajos támogatás testnek, elmének és léleknek
 
Egyedisége a pontosan meghatározott mozdulatokban és a felhasznált doterrás esszenciákban rejlik. A hatóanyagok a lehető legideálisabb helyen és módon jutnak be a szervezetbe: hát, fej, talp. A teljes palettáról 8 esszenciát használunk, amelyek mind, kivétel nélkül kiemelten hatásosak.
 
Tehát 8 féle esszencia jut be a szervezetbe és ezek az esszenciák a kezelés alatt és után is mélyre hatolva segítik a szervezet megfelelő működését helyreállítani. 
 
Hatásukra oldódik a stressz, nyugodt, relaxált állapotba kerül a páciens, támogatásra kerül az immunrendszer, ellazulnak az izmok, támogatásra kerülnek a sejtfunkciók és a homeosztázis, vagyis a belső egyensúlyi állapot.
 
A kezelés lépései és a felhasznált esszenciális olajok: 
 
1. STRESSZKEZELÉS: Balance és Levendula esszenciális olajok
Balance: segít a stabilitás, nyugalom, kiegyensúlyozottság állapotába kerülni
Levendula az esszenciák királynője. Oldja a stresszt, feszültséget, elősegíti a relaxációt. A testre és az idegrendszerre gyakorolt nyugtató, hangulatjavító hatása teszi tökéletessé.
 
2. IMMUNTÁMOGATÁS: Teafa és OnGuard esszenciális olajok
Teafa esszencia baktérium, csíraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába.
A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az OnGuard immunerősítő hatását. Igazi energetizáló keverék, amely a hangulatunkat is emeli. Nem mellesleg gyulladáscsökkentő, magas antioxidáns tartalmú.
 
3. KERINGÉS JAVÍTÁSA: AromaTouch és Deep Blue esszenciális olajkeverékek
AromaTouch keverék ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula és a grapefruit összetevőit a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.
Deep Blue az izmok olaja! Javítja a keringést, oldja a feszültséget, gyulladást, csillapítja a fájdalmakat. Nyak, váll, hát, derék fájdalom esetén kötelező esszencia keverék, amely regenerál.
 
4. HOMEOSZTÁZIS: Vadnarancs és Borsmenta esszenciák
A Vadnarancs héjából hidegen préselt olaj energetizáló és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, mely magas monoterpén hatóanyagainak köszönhető. A Borsmenta hűsítő, élénkítő, gyulladás és fájdalomcsillapító. Igazán sokrétű esszencia.
 
 
Hisz ez az élményterápia Rólad szól és Érted van!
 
 
 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.