konzultacioHallottál már a doTERRA esszenciális olajokról? Szeretnéd kipróbálni őket? Nem tudod hol, melyikkel kezd az ismerkedést? 

Szeretnél megtalálni az aktuális problémáidnak megfelelő olajokat?

Egy kötetlen személyes vagy online beszélgetés alkalmával, segítek eligazodni ebben a csodás világban és közösen kiválasztjuk azt- vagy azokat az esszenciákat, melyekre most a legnagyobb szükséged van.

Személyes konzultáció esetén egy fizikai állapotfelmérést is kérhetsz, a pontosabb ajánlás végett. Bővebb információ az állapotfelmérésről  .

Ha szeretnél termékmintát kérni és egy online illatélmény keretein belül ismerkedni a doTERRA világával, nincs más teendőd, mint az alábbi oldalon regisztrálni. Ez esetben egy általános betekintést nyerhetsz az esszenciális olajok világába.

Az egyénre szabott megoldásokat konzultáció formájában tudom biztosítani számodra.  

Időpontegyeztetés miatt keress bátran telefonon vagy akár e-mailben. 

 

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.