1. Vigyázzunk egymásra! A kezelések az aktuális egészségügyi előírásoknak megfelelő körülmények között történnek.

Minden kezelés után megtörténik a terem átszellőztetése és fertőtlenítése.
A kezelés során orrot és szájat eltakaró maszk használata az aktuális szabályozásoknak megfelelően történik.
Belépéskor kézfertőtlenítés szükséges.
Kérlek, csakis akkor gyere el a lefoglalt időpontra, amennyiben teljesen egészségesnek érzed magad. Ellenkező esetben, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztetünk egy későbbi időpontot.
Az aktuális protokollnak megfelelően, az oltást követő 2 hétben nem masszíroztathatsz. 

2. A kezelések igénybevétele előtt olvasd el az ellenjavallatokat és csak ezek tudatában és figyelembevételével vedd igénybe a szolgáltatást.

3. A szolgáltatás megkezdése előtt kérlek jelezz minden egészségügyi problémát vagy betegséget, rendszeresen szedett gyógyszert, ennek tudatában fogjuk összeállítani a számodra megfelelő kezelést.

4. Amennyiben a lefoglalt időpont mégsem megfelelő, kérlek 24 órával előtte mond le, biztosítva ez által másnak is lehetőséget az adott időpontra.

5. Érkezz pontosan, ha késel, a saját idődből veszítesz

6. Kérlek tartsd be a házirendbe foglaltakat.

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.