Nem újdonság, hogy a testünk minden traumát eltárol és még ennél is sokkal többet és sokkal több értelemben, ahogy azt gondolnánk. A beszéljük ki, engedjük el és várjuk a javulást általában nem hoz áttörést egy egy probléma esetében, sőt olykor képtelenség kibogozni már magukat a gyökérokokat is.
 
Amikor testünket-lényünket bírálat, ítélet, bántás éri, ami persze jöhet kívülről is, de néha önmagunkkal szemben is kritikusak vagyunk, ekkor ezek az érzelmi hatások a sejtjeinket elliptikussá teszik. Ha ez az állapot huzamos ideig fennáll, akkor ez akár betegséggé is alakulhat. Tudományosan bizonyított, hogy az Access kezelései ezeket a deformitásokat javítják úgy, hogy visszaállítják a sejtek eredeti állapotát, működését, beindítják a sejt-szervezet öngyógyító folyamatait. A testkezelések során a test különböző pontjait, területeit érintjük. Egyszerű és igen hatékony eljárás. A testkezeléseket a Bars kezelésekbe építjük be vagy önállóan futtatjuk.
 
Jolly joker 1
 
Innen kezd érdekes lenni a módszer mely valóban működik.
 
  
Leegyszerűsítve az Access Testkezelések azok a kezelések melyek adott területeket, témákat, traumákat és blokkokat tisztíthatnak és a működést harmonizálhatják. Még kibeszélnünk sem kell.
 

Melyek azok a testkezelések, amik hozzájárulhatnak az életedhez?

 

A teljesség igény nélkül és a lényeg a cikk végén található:

 

MTVSS testműködés helyreállítás

Az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban használható testkezelés. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezetet képes megváltozni. Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik.

Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemiszervek, ízületek…) Sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz felerősíti a test fizikai erőnlétet.

Sejtmemória – fizikai traumák és hegek feloldása

A sejtek az emlékeket, traumákat nemcsak az agyban, hanem az egész testben, mindenhol raktározzák, tárolják. Amikor egy sejt elhal, akkor az a benne lévő információt átadja egy új sejtnek. A kezelés során a sejt információs rendszerében az energia blokkot feloldjuk és töröljük a hozzá tartozó érzelmi és fizikai traumákat. Ahogy a sejtmemória változik, úgy változik a test, a szervezet egészsége.

DMMD – zavarok a testben (emésztés, bőrkiütés, hajhullás…), törlése annak, aminek nem kéne ott lennie (vegyi anyagok, tartósítószerek..)

Kommunikáció a sejtekkel, a sejteket alkotó molekulákkal; s ezzel képesek lebomlani vagy kiürülni a testből azok a sejtek, szövetek, amiknek nem kéne, hogy ott legyenek. A De-molekuláris Manifesztáció alatt a test sejtjeinek újraépülése történik.

A kezelés a testben, ételben, italban lévő káros anyagok szerkezetét meg tudja változtatni. A testben lévő toxikus amalgámok szerkezetét is átalakítja, így könnyen kivezethető a testből.

Háromszoros sorozatrendszerek – sokkal, traumatikus élményekkel kapcsolatos blokkok oldása (baleset, válás…) 

Sokkal, traumával kapcsolatos testkezelés.

Különösen hatékony ez a kezelés válásnál, vagy akár baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, érzelmileg, hogy nem képesek túllépni rajta. Megszállottan beszélnek ugyanarról a témáról, folyamatosan visszatérnek ugyanahhoz a történethez. 

Érzelmi traumáknál, amikor mindig ugyanolyan kapcsolatba megyünk bele, vagy ugyanolyan helyzetbe kerülünk a munkahelyen vagy ugyanolyan szituációkba kerülünk. Olyan mintha beleragadna, térben, időben, dimenzióban, nem képes továbblépni, újból és újból visszatérnek rá.

Mimikri – másoktól átvett mintázatok, életformák, fájdalmak, valóságok… törlése

Másoktól átvett bármely olyan dolog törlése, ahol másolod bárki (szülők, barátok, ismerősök, tanárok, vezetők…) élethelyzetét, kinézetét, gondolatait, cselekedeteit, mozdulatait, viselkedési reakcióit.  Ez a kezelés éberré tesz arra, mi az, ami másokhoz tartozik. Mi az, ami számodra igaz, mi az, ami neked működik. 

90%-os agykapacitás-tanulási nehézségek, vizsgaidőszakok megkönnyítése

Ez a kezelés nagyban fokozza az agykapacitás működését. Csak a biomimetrikus mimikri kezelés után futtatható. Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, vizsgaidőszakban. Növeli a koncentráció képességet, magabiztosságot ad és gyorsabb reagálást nyújt a felmerülő feladatok, problémák megoldására. 

Facelift – a test rugalmasságának visszaállítása, nemcsak az arc, hanem az egész test „ránctalanítása” az öregedés visszafordítása
A testbe zárt fix nézőpontok elengedésével a ráncaink kisimulnak, oldódnak a testbe zárt életkorral összefüggő nézőpontok. A testen, bőrön megjelenő traumák, lelki sérülések és hitrendszerben felállított blokkok lenyomatait átalakítja, sejtszinten eltüntetheti. Rugalmassá teszi a bőrt, így a testet is és ezáltal varázsolja fiatalabbá.

Fogyást segítő testkezelés-zsírsejtek eltörlése – testtel való kommunikáció kialakítása, ítéletek, bírálatok eltörlése
Biztos, hogy csak azon múlik, hogy mit eszel, hogy sportolsz-e? Rengeteg fogyókúrás receptet, diétát, kipróbáltál már? Hány érzelmi traumát zártál a testedbe? Mennyire kommunikálsz a testeddel, hogy valójában neki mi a jó? Hányszor tetted értéktelenné a magadat? Hányszor kicsinyítetted össze a lényedet? Ez a testkezelés oldja ezeket az elzárt, elrejtett blokkokat a testedben, miközben megtanulsz a testeddel kommunikálni.

Függőség (drog) által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia, és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek
Milyen testi/lelki/szellemi függőséget, mániát és kényszert működtetsz az életedben? Ezek mind lehetnek internet, alkohol, dohányzás, étel, munka-, tökéletesség-, tisztaságmánia, őrültségek, gyűjtögetések, gyógyszer, drog, másoknak megfelelés és még sok más, amit háromszoros sorozatrendszerben használunk. Azok a függőségek is oldhatók, amikor ragaszkodsz dolgokhoz, személyekhez, (pár-) kapcsolatokhoz, amelyek fogva tartanak egy örökös körben, amiből, vagy amitől nem tudsz szabadulni.

Áramkörök – testet ért trauma, krónikus betegségek, műtét utáni áramkör helyreállítása
Amikor a testeden szenvedtél el traumát ilyen lehet egy vágás, műtét, egy idegi sérülés, az áramkör megszakadást okoz. Áramkörök futnak a testedben, és amikor abban rövidzárlat keletkezik, akkor a nem aktivált áramkörök problémákat okozhatnak, és ez nem engedi a gyógyulást. A betegségek krónikussá alakulhatnak. A kezelés során helyreáll az áramkörök működése, visszaáll a test energiarendszere.

Zéró összegű trauma – ismétlődő testi traumák, megszokott fájdalmak feloldása
Ez a testkezelés segíti a test traumáinak feloldását. Mindazokat a visszatérő, ill. bármilyen mozgásban való korlátozottsághoz tartozó traumatikus fájdalmakat is kikulcsolja a testből, amikor már hozzászokik a fájdalomhoz, és ami egyfajta teljes elerőtlenedéshez vezethet. Alkalmazható sportolóknál, nehéz fizikai munkát végzőknél, mikor túlfeszítik, megerőltetik magukat és valamilyen fájdalmat érzékelnek a testükben. Ez a kezelés oldja az ehhez tartozó stressz érzeteket is. A látásjavítás kezeléshez hozzáadva oldja a szemet ért traumatikus élményeket.

Jelenet vége-balra el – lezárása egy korszaknak, választási lehetőség egy új létforma felé
Ez a testkezelés segít kibillenteni a berögzült állapotokból, lezárja azokat a helyzeteket, amelyek beragasztanak, amelyekből nincs előrelépés és lehetővé teszi a változást. Nemcsak valaminek, hanem valakinek az elengedését is megkönnyíti. Amikor már érzed, hogy váltani kellene, akár egy nem működő munkahely, akár párkapcsolat vagy zavaros élethelyzet… amivel egyhelyben topogsz, akkor használd ezt a testkezelést!

Allergia, avagy ellenkezés a valósággal
Milyen ellenállásod van a valóságoddal szemben, amiben élsz? Hány ellenkezést, elutasítást tárolsz a testedben, ami allergiás tüneteket produkál? A tünetek kezelése időszakos átmeneti enyhülést hozhat, de a valódi okot nem tárja fel, így újra és újra visszatérhet. Ahogy oldódnak a lelki-hitrenszerbeli-traumatikus élmények, úgy javulhat a fizikai állapot is.

Látás helyreállítás – láthatóvá válni, homlok arcüreg problémák, látásjavítás
Sokszor ott van a megoldás előttünk, de nem vesszük észre! Néha nem látjuk át a dolgokat, nem látjuk a kiutat. Rálátni a dolgokra máshogy, más szemszögből, ezáltal elfogadóbbá, könnyedebbé válik a saját helyzetünk is.

Szemünket sok inger éri, s ha ez stresszel, traumával is kapcsolatos, ezek blokkolhatják a látásunkat. A fizikai látás helyreállítása mellett a homloküreg és az arcüreg problémákra is alkalmazható.

Kompenzációs elsodródás – halogatás feloldása, saját erőbe való állás
Mennyi halogatást teszel bele az életedbe? Hányszor választod az erőtlenséget, hiteted el magaddal, hogy ez nem megy. Lehet, hogy csak azért mert így „kényelmesebb”? Hányszor játszottál túlélésre? Ez a testkezelés segít abban, hogy megérezd; Te vagy a forrása az életednek! Kezedbe veszed az életed irányítását és megteremtheted a saját valóságodat!

Minden testbe zárt szorongás és bosszúság megsemmisítése, eltörlése – ahol lekicsinyíted és összeszűkíted magad bármi miatt (stressz, bírálat…) annak feloldása
Mennyire éled meg a napjaidat a stressz hatása alatt? Mi minden miatt tudsz szorongani? Mennyi haragot, dühöt, szomorúságot, félelmet, szorongást érzel a lényedben, a testedben? Amikor ezeket működteted akkor pontosan feladtad saját magadat, az erődet és lemondtál az éberségedről és tudásodról. Amikor éber vagy a saját életedre, akkor tudsz valami olyat választani, ahol nem veszed már át mások fájdalmait, ítéleteit, bírálatait. A beragadt helyzetek, érzelmek, sérelmek, blokkok oldásával, elkezdesz a szűk nehéz érzések helyett egy örömteli életet megélni, teremteni.

(Pár)kapcsolatok – mintázatok nélküli kapcsolat megengedése, hozott, átélt kapcsolati traumák oldása
Ez a kezelés segít neked abban, hogy a berögzült mintákat eltöröljük. Nemcsak a jelenkorban átélt, felvett mintázatokat törli, hanem a magunkkal hozott fájdalmakat, traumákat is semlegesíti. Átalakítja a választásodat, kitágítja a rálátásodat, hogy valójában mit és milyen kapcsolatokat is szeretnél. Oldja az összes nézőpontot, negatív önértékelést, ítéletet, bírálatot, amit a szexualitással, szex-el kapcsolatban bezártál a testedbe.

Kauzális bebörtönzés, kauzális inkarnáció és kauzális bevésés eltörlése, megsemmisítése a fizikai valóság teljes változásának aktualizálásával és felfokozásával – nincs más választásom eltörlése
“Ha abbahagyod a kauzális bebörtönzést, akkor a ‘nem vagyok rá képes’ soha többé nem lesz nézőpontod. Az lesz a kérdés, hogy:

“Mit tehetek, és mit hozhatok létre, amivel megalkotom azt a fenomenális, káprázatos valóságot, amit választok?” –Gary Douglas

Funkcionális test egyensúly aktualizálása – harmónia és egyensúly megteremtése

Az emberiség betegségére való teljes immunitás aktiválása és aktualizálása

Földdel való egységközösség helyreállítása A kapcsolatot és az egységközösséget a Földdel állítja helyre, azt az energia-tér-űrt és könnyedséget, amit a természetben, egy erdőben vagy akár egy tengerparton átérzel.
Hozzájárul ahhoz, hogy biztosan, stabilan, „két lábon álljunk” a Földön.

Anafilaxiás sokk és mélylazítás – túlterhelt és kimerült, vagy feszes izmokra, de bármilyen izomcsomó „lazítására”

Végtelen rugalmasság helyreállítása – rugalmassá tesz a hitrendszerek, nézőpontok eltörlésével, amik befeszítenek, nem csak az életedre, de a tested rugalmasságára is hat

Nyirokmirigyes össze nem illesztések és ellentmondások – nyirokmirigy rendszer helyreállítása, főként a hallás, fülek, arc- és orrüreg

Tudatosság ellenes antitestek – ítélkezés nélkül, tudatosan élni

Antalgiás árnyak – testben lévő fájdalmak oldása
Amikor a fájdalmat érzékeljük a testünkben, hogy annak kiküszöbölésére megváltoztatjuk a testtartásunkat, járásunkat akkor ezt a testkezelést érdemes futtatni. Lehet ez a születés óta jelen lévő fájdalom is. Amikor semmi nem utal a fájdalomra, de mégis érzékeljük, a test reagálhat erre a kezelésre. Nemcsak a testben lévő fájdalmakat oldja, hanem az élet azon területeiben is változást hoz, ahol kizárunk, elzárkózunk, elkerülünk, amit fájdalomként élünk meg, és zárunk a testünkbe. Az antalgiás árnyak kitisztítják más időkből, térből, dimenziókból, és valóságokból azokat a fájdalmakat, amik eltorzítják a testet és fájdalmat okoznak

Mínusz egy négyzetgyöke – influenzára, immunerősítésre, alvászavarra, ízületi gyulladásokra

Dimenziók reciproka – helyrehozhat nyak-, derékfájást, testi merevségeket

 És még sokan mások.....

És most jön a jó hír:

 
A JOLLY JOKER KEZELÉS közel 60 féle Access Testkezelés lehetőségeiből választ. Pontosabban a tested kiválasztja magának, azt amelyik aktuálisan a legnagyobb hozzájárulás számára. Nem Te következteted ki, nem is én, ő majd tudja, nekünk pedig leesik az állunk látva a választását.
 
Furán hangzik❓ Tuti❗️
  
Volt már részed ennél személyreszabottabb kezelésben❓ Biztos nem❗️
  
Ha kíváncsi vagy, ha elakadtál, ha tanácstalan vagy, ha kell egy löket a következő lépéshez, akkor TÉGED HÍV.
 
✅Szeretettel várlak, kellemes környezetben, a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, Debrecenben a Garai utca 2. szám alatt.
 
Kérdésed van❓ Keress bátran❗️
 
Elérhetőségem:
📲 +36306506166
 
IDŐPONTFOGLALÁS: telefonon, üzenetben vagy a facebook időpontfoglaló rendszerén keresztül.

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.