Merülj el az illatok világában!

Nemrég még 6-8 fős, kötetlen, vidám hangulatú illatolókat tartottunk. Körbejártak az esszenciák, magukkal ragadtak az illatok, mindenki feltöltődve távozott és sokak számára sorsfordítóvá is vált 1-1 ilyen alkalom. Az illatok megszólítanak, mesélnek, van mikor halkan, máskor érthetően.

A doTERRA esszenciális olajok 1 éve kerültek be az életembe. Már nem tudom elképzelni nélkülük a napjaimat. Testi, lelki problémáim esetén elsődlegesen bennük keresek megoldást.

A személyes rendezvények szervezése egyenlőre tiltva van, így ahogy sok más tevékenység, az illatolások is újra lettek gondolva, átemeljük őket az online térbe.
 
Jogos a kérdés, hogyan?
 
Az illatról csak mesélni, olyan mint vaknak mesélni a szivárványról. Ám erre is van megoldás! Jelentkezz online illatolónkra és meglepünk a megoldással.
 

class1

Jelenetkezz illatélményeinkre és hagyd hogy az illatok elvarázsoljanak.

A személyes illatolást jelenleg konzultáció formájában tudjuk megoldani. Erről bővebben itt olvashatsz.

Jelentkezés illatélményre

Milyen illatélményre szeretnél jelentkezni?

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.