🦄TESTI-LELKI FELÜDÜLÉS MAXI CSOMAG

Ahogy a neve is mutatja csupa testnek és léleknek egyaránt kényeztető szolgáltatást tartalmaz. Nem tudunk tartós megoldást elérni ha csupán csak a testet vagy csak a lelket ápoljuk. Így holisztikusan megközelítve foglalkozunk mindkettővel.

Amit tartalmaz:

 1 óra TELJES TESTMASSZÁZS, a leghatékonyabb doTERRA esszenciákkal, az izmok lazításáért, a nyirokkeringés fokozásáért
 Énfajta TISZTÍTÁS, a cipelt terhek levétele, a csakrák tisztítása és feltöltése
 Fél óra ACCESS BARS stressz- és érzelmi blokkoldó technika, "oldás szavak nélkül" , a lélek terheinek csökkentésére, elengedésre, befogadásra, hangulatjavításra és változások beindítására

Tökéletes páros a testi-lelki felüdüléshez

 

 

Testi Lelki felüdülés Maxi csomag


Kipróbálnád?

Szeretettel várlak, kellemes környezetben, a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, Debrecenben a Garai utca 2. szám alatt.

Kérdésed van?Keress bátran!

Elérhetőségem:
 +36306506166

IDŐPONTFOGLALÁS: telefonon, üzenetben vagy a Salonic időpontfoglaló rendszerén keresztül.

Salonic időpontfoglaló: https://holisztikusnoimasszazsstudio.salonic.hu/

Holisztikus Női Masszázs Stúdió, ahonnan Önmagad legjobb változataként távozol 


*Az igénybe vehető szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, diagnosztizálást, orvosi kezelést. Az általam alkalmazott kezelések nem orvos által felírt gyógykezelések. A masszázs és egyéb kezelések elsősorban frissítő, relaxáló, izomlazító és közérzetjavító hatásúak. Gyógyító tevékenységet nem folytatok.

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.