Ez egy nagyszerű, ellazító és pihentető kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló fiatalító hatást kelthet a testen. Kifejezetten az arc, a nyak és a dekoltázs ráncait célozza meg, illetve az ehhez tartozó és ezeket létrehozó gondolatokat, véleményeket, meggyőződéseket.

Facelift energetikai ráncfelvarrás

Miért érdemes kipróbálni az Access Facelift® kezelést?

 • Mert felélénkíti, megfiatalítja az arcbőrt és üdévé teszi a tekintetet
 • Mert lazító hatású
 • Mert az érintés jó érzéseket kelt bennünk
 • Mert a sejtjeink új energiával töltődnek fel az egész testben
 • Mert hatására csökkenhetnek, finomodhatnak a ráncok az arcunkon és a nyakunkon
 • Mert elengedhetjük az öregedéssel, életkorral kapcsolatos negatív beidegződéseket, ezáltal pedig változást idézhetünk elő kívül, belül egyaránt.
 • Mert szebbé és ragyogóbbá válhatunk

Mire számíthatunk a kezelés alatt?

Egy mély relaxációra, pihenésre, miközben a sejtek regenerálódnak és felfrissülnek. A test ellazul, az elme pedig lecsendesedik. Akár aludni is lehet a kezelés alatt.

Ez egy olyan eljárás, amely széppé és ragyogóvá tesz kívül és könnyedebbé, harmonikusabbá belül.

A kezelés masszázságyon, ruhában történik.  Időtartama 1 óra. Ez alatt tenyérrel és az ujjakkal érintjük az arc, a nyak és a dekoltázs területeit. Ha esetleg valamelyik rész érzékeny, érintés nélkül is végezhető a kezelés.

Nem használunk semmilyen krémet vagy eszközt, csak az érintéssel dolgozunk.

Az Access Facelift® kezelés hatása:

Az arcon és a nyakon megjelenő ráncok kialakulásában nagy szerepe van a mindennapi stressznek és azoknak a gondolatoknak, meggyőződéseknek, melyeket rendszeresen használunk.

Ahogy éljük az életünket, sokféle véleményt alkotunk a világról, az emberekről és főleg önmagunkról, kizárva ezzel más nézőpontokat és lehetőségeket. Egyre inkább beszűkül a világunk, a lehetőségeink és nem nyitunk új dolgok felé. Ez az arcunkon, a bőrünkön is megmutatkozik. Egy hosszabb, pihentető alvás után megfigyelhető, hogy az arcunk kisimul, a ráncaink elhalványodnak, mivel alvás közben leállunk a gondolkodással, ilyenkor tartunk egy kis szünetet, ezáltal testünk sejtjei regenerálódni tudnak. Ha reggelente, ébredés után más gondolatok után nyúlnánk és nem a szokásos gondolatainkat vennénk elő, egy kis idő elteltével más arc nézne vissza ránk a tükörből.

Az Access Facelift® kezelés többet jelent egy pihentető alvásnál. Mialatt a testünk pihen, az arc és dekoltázs területeinek érintése által oldódásnak indulnak az öregedéssel, a korosodással, a testtel kapcsolatos hitek, beidegződések annak érdekében, hogy fiatalosabb arc, test vagy jobb közérzet legyen lehetséges számunkra. A ráncok finomodnak, elhalványulnak, a bőrünk pedig elkezd újra megtelni élettel.

Már önmagában az érintés is jó hatással van a testünkre, segít a relaxációban, az ellazulásban. A pihenés állapotában testünk minden egyes sejtje regenerálódik, energiával töltődik fel, mert a jóllét a természetes állapota és ha hagyjuk, akkor megújítja magát minden egyes nap.

Kinek érdemes kipróbálnia az Access Facelift® kezelést?

 • Mindenkinek, aki szeretné jobban érezni magát.
 • Mindenkinek, aki szeretne kicsit feltöltődni, felfrissülni és ragyogóbbá válni.
 • Mindenkinek, aki nyitott arra, hogy felülírja, amit eddig az öregedésről gondolt és innentől másképp gondoljon önmagára és a testére.
 • Mindenkinek, aki változást szeretne kívül, belül egyaránt.

 

Kipróbálnád? 

Szeretettel várlak, kellemes környezetben, a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, Debrecenben a Garai utca 2. szám alatt.
 
Elérhetőségem:
 
📲 +36306506166
 
IDŐPONTFOGLALÁS: telefonon, üzenetben vagy a facebook időpontfoglaló rendszerén keresztül.

 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.