Tündik-Medve Tímea vagyok

A Holisztikus Női Masszázs Stúdió megálmodója. Masszázs stúdiómat hölgy vendégeknek hoztam létre. Itt mindent megtalálsz, amire a női testnek és léleknek szüksége van. Alakformálás önbizalomnöveléssel, relax- vagy épp frissítő masszázs, mind mind aromaterápiás köntösben, egyéni igények alapján. Kezeléseim során prémium minőségű, 100%-os tisztaságú doTERRA esszenciális olajokat használok, melyek nemcsak hatékonyabbá, hanem különlegessé is teszik a hagyományos masszázsokat.

Több mint 15 év szakmai tapasztalattal, sok évig készültem úgy szakmailag, mint emberileg arra, hogy most segítségedre lehessek. Fogadd szeretettel bemutatkozásomat.


bemutatkozó2 1holisztikus masszázsterapeuta

Tanulmányaim:

Természetgyógyász szakvizsga:  Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta szakirányon
Alakformáló és cellulit masszőr
Nyirokmasszőr
Keleti Botox arcmasszőr
Metafizikai tréner
Access Bars Facilitátor
Access Facelift Facilitátor
Access Body kezelő

 

 

NŐ vagyok, ANYA vagyok, FELESÉG vagyok,
HÁZIASSZONY vagyok

Gyermekből független nő lettem, a munkám mellett folyamatosan képeztem magam és szabadidőmben az aktuális tudásomnak megfelelően segítettem a hozzám fordulókat. Majd feleség és anya lettem. Az anyaságban teljesen feloldódtam, az utóbbi 4 évemet csak a gyermekeimnek szenteltem. Mára már elkezdett visszatérni a nő is, igaz újra fel kellett fedeznem ezt az oldalamat, feldolgozni a 4 év amortizációs történéseit, felépíteni az új önképemet, önbizalmamat.

Több dimenzióban kell megfelelnem, anyaként, társként, dolgozó nőként, háziasszonyként. Az esszenciális olajok hű szövetségeseimmé váltak, segíteségükkel könnyedén meg tudom őrizni családom egészségét, vegyszermentes háztartást vezethetek és nem utolsó sorban segítettek visszatalálni önmagamhoz, levetkőzni számtalan hozott mintát és újra elfogadni önmagamat. 

Ahogy más anyák is, én is a legjobbat szeretném a lányaimnak, családomnak. Fontos számomra a megelőzés és testi-lelki egyensúly fenntartása. Mindig is előnyben részesítettem a természetes megoldásokat és a doTERRA esszenciákkal jutottam ahhoz hatékony eszköztárhoz mely szövetségesem a betegségmegelőzésben, a gyorsabb gyógyulásban, a ki nem mondott lelki bajok oldásában. Ahogy sorra jöttek a személyes tapasztalatok, úgy cserélődtek le a gyógyszertári készítmények az olajokra és úgy vált az olajos ládika a családi patika csomagunkká. Ezzel karöltve a kislányaim óriási szeretettel szívták magukba ezt az egészségkultúrát, bármi baj történik egyből az esszenciákhoz fordulnak vígaszért és segítségért.

A férjem társa vagyok, azé a férfié aki sokszor került háttérbe a gyerekek azonnal csillapítandó igényei miatt. Azé a férfié aki, csodálatos apa és szívvel lélekkel dolgozik a családjáért. Az esszenciák elsöprő erővel robbantak be az életünkbe, először csak megnyugvást hozva az aggódó apai szívnek, hisz a beteg gyerekeinken segítettek először. Majd szép lassan az életünk minden területére bekúsztak és több érintést, meghittséget hoztak magukkal. A rohanó hétköznapokban kevés az egymásra fordítható idő, ám az minőségi lehet, ha gondoskodással itatjuk át. Az esszenciák segítségével támogatást tudunk nyújtani a mindennapos stressz elengedésében, csökkenthetjük a fáradt izmok feszülését és még egy kis szenvedélyt is vihetünk a szürke hétköznapokba.

Otthont teremtek, ahová jó hazatérni, biztonságos tér, ahol jó együtt lenni. Igyekszem vegyszermentes és környezettudatos eszközöket találni. Az olajok nem csak az otthon tisztántartásában segítenek, hanem megengedő, elfogadó, szeretetteli közeget teremtenek, ahol az egész család jól érzi magát. Mindig az aktuális időszaknak megfelelő olajokat választjuk, hol élénkítő, hangulatemelő, hol pihentető, elcsendesítő esszenciákat. A diffuzerek az éjszakai pihenést is támogatják. 

SEGÍTŐ HIVATÁSÚ vagyok

Az évek során folyamatosan tanultam és fejlesztettem magam, hogy minél szélesebb eszköztárral tudjam segíteni a hozzám fordulókat. A doTERRA esszenciák mondhatni véletlenül csöppentek be az életünkbe, ám rövid időn belül egyértelművé vált, minden eddig elsajátitott egészségmegőrző technikával és módszerrel karöltve helyük van a szolgáltatásaim között. Hihetetlen módon sokszorozzák meg kezelésim hatását, igazi élményterápiává emelve azokat. Segítségükkel testi-lelki szinten dolgozunk, így nem csak a tüneteket kezeljük, hanem a problémák gyökeréig hatolunk. Közösen kiválasztjuk a adott problémának megfelelő olajat, így a kezelést követően otthon tovább folyhat az a finom belső munka melyre ezek a fantasztikus esszenciák képesek. Ez által a kezelés nem csak az együtt töltött időre korlátozódik, saját eszközkészlettel önmagad gyógyítójává válhatsz. 

 

 

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.