Kulcs a vitalitáshoz
 
A vitálmasszázs egy olyan masszázs mely ötvözi a gyúrást, a mély simításokat, a csúsztató köpölyt és a doTERRA esszenciák áldásos hatását. 
 
Neked ajánlom ha:
  • energiátlan vagy,
  • folyton fáradt vagy,
  • nehezen veszed rá magad a cselekvésre
  • nagy megmérettetés előtt állsz
  • letargikus, kedvetlen vagy
 
Legyen tavaszi vagy őszi fáradtság, nem kell alávetned magad, a vitálmasszázs finom támogatást nyújt a szervezetnek a tavaszi megújuláshoz.
 
A frissítő masszázsfogások mellett, a 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű doTERRA esszenciák segítenek új erőre kapni, feltöltődni és lendülettel indulni tovább. Saját bőrödön tapasztalhatod meg a kifejezetten motiváló, frissítő doTERRA esszenciákat. 
 
Méregtelenít, erősíti az immunrendszert, javítja a nyirokkeringést, lazítja az izmokat, képes csillapítani az izom- és izületi fájdalmakat és nem utolsó sorban felpezsdít. Energikussá és könnyeddé tesz.
 
Több mint 40 tanúsított minőségű, terápiás hatású olaj közül választhatsz minden egyes alkalommal.
 
Egy igazi élményterápia mely Rólad szól és Érted van!
 
 
 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.