Ismét eljött az ideje annak, hogy finomítsak a szolgáltatáscsomagjaimon, annak érdekében, hogy a tőlem telhető teljes holisztikus spekrumot lefedve tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Ahogy az Access Consciousnessben fogalmazunk, csupán "követem az energiát", azaz követem az igények alakulását és rugalmasan alakítom ehhez a kész megoldáscsomagokat.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a felgyorsult és borzasztóan terhelt világunkban, már nem elég csupán a hagyományos fizikai masszázs. Annyi mindent tárol a testünk (stresszt, traumákat, ítéletek hadát, korlátozó nézőpontokat,...), hogy pár óra vagy pár nap leforgása alatt el is múlik a hagyományos kezelések hatása. Ám ha mindezt kiegészítjük a belső munkával, melynek rendkívül hatékony és kellemes módja az Access Bars kezelés és az Access Testkezelések garmada, az eredmény mélyreható és tartós tud maradni, sőt olyakor igazi meglepetések is történnek.

 

Holisztikus átalakulás csomag


Nézzétel el nekem, ez csupán az én nézőpontom és saját bőrömön érzett tapasztalatom. Számomra mindezek kombinációja igazi elixírként működik. Ahogy magamnak, úgy a vendégeimnek is a legjobbat szeretném.

A HOLISZTIKUS ÁTALAKULÁS csomagba bekerült így

Nyirokmasszázs (méregtelenítés, immunerősítés, alakformálás,több vitalitás, feszesítés tamogatására)
Access Bars kezelés (stresszoldás, érzelmi blokkoldás, kreativitás-, önbizalom támogatása)
Access Testkezelés (enyénileg tesztelve - lásd Jolly Joker kezelésem leírásánál)
Szóbeli facilitálás (szóbeli tisztítások, amennyiben igényed van rá)

2 órás kényeztetés, mely során átélheted az igazi testi-lelki könnyedséget és elindulhatsz az igazi átalakulás felé vezető úton.

Ráadásul csomagban kedvezőbb az ár is.

Hozd ki magadból önmagad legjobb változatát

Ki szeretnéd próbálni? 

Szeretettel várlak, kellemes környezetben, a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, Debrecenben a Garai utca 2. szám alatt.

Kérdésed van? Keress bátran!

Elérhetőségem:
 +36306506166

IDŐPONTFOGLALÁS: telefonon, üzenetben vagy a Salonic időpontfoglaló rendszerén keresztül.

Salonic időpontfoglaló: https://holisztikusnoimasszazsstudio.salonic.hu/


*Az igénybe vehető szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, diagnosztizálást, orvosi kezelést. Az általam alkalmazott kezelések nem orvos által felírt gyógykezelések. A masszázs és egyéb kezelések elsősorban frissítő, relaxáló, izomlazító és közérzetjavító hatásúak. Gyógyító tevékenységet nem folytatok

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.