Nem újdonság, hogy a testünk minden traumát eltárol és még ennél is sokkal többet és sokkal több értelemben, ahogy azt gondolnánk. A beszéljük ki, engedjük el és várjuk a javulást általában nem hoz áttörést egy egy probléma esetében, sőt olykor képtelenség kibogozni már magukat a gyökérokokat is.
 
Amikor testünket-lényünket bírálat, ítélet, bántás éri, ami persze jöhet kívülről is, de néha önmagunkkal szemben is kritikusak vagyunk, ekkor ezek az érzelmi hatások a sejtjeinket elliptikussá teszik. Ha ez az állapot huzamos ideig fennáll, akkor ez akár betegséggé is alakulhat. Tudományosan bizonyított, hogy az Access kezelései ezeket a deformitásokat javítják úgy, hogy visszaállítják a sejtek eredeti állapotát, működését, beindítják a sejt-szervezet öngyógyító folyamatait. A testkezelések során a test különböző pontjait, területeit érintjük. Egyszerű és igen hatékony eljárás. A testkezeléseket a Bars kezelésekbe építjük be vagy önállóan futtatjuk.
 
Jolly joker 1
 
Innen kezd érdekes lenni a módszer mely valóban működik.
 
  
Leegyszerűsítve az Access Testkezelések azok a kezelések melyek adott területeket, témákat, traumákat és blokkokat tisztíthatnak és a működést harmonizálhatják. Még kibeszélnünk sem kell.
 

Melyek azok a testkezelések, amik hozzájárulhatnak az életedhez?

 

A teljesség igény nélkül és a lényeg a cikk végén található:

 

MTVSS testműködés helyreállítás

Az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban használható testkezelés. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezetet képes megváltozni. Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik.

Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemiszervek, ízületek…) Sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz felerősíti a test fizikai erőnlétet.

Sejtmemória – fizikai traumák és hegek feloldása

A sejtek az emlékeket, traumákat nemcsak az agyban, hanem az egész testben, mindenhol raktározzák, tárolják. Amikor egy sejt elhal, akkor az a benne lévő információt átadja egy új sejtnek. A kezelés során a sejt információs rendszerében az energia blokkot feloldjuk és töröljük a hozzá tartozó érzelmi és fizikai traumákat. Ahogy a sejtmemória változik, úgy változik a test, a szervezet egészsége.

DMMD – zavarok a testben (emésztés, bőrkiütés, hajhullás…), törlése annak, aminek nem kéne ott lennie (vegyi anyagok, tartósítószerek..)

Kommunikáció a sejtekkel, a sejteket alkotó molekulákkal; s ezzel képesek lebomlani vagy kiürülni a testből azok a sejtek, szövetek, amiknek nem kéne, hogy ott legyenek. A De-molekuláris Manifesztáció alatt a test sejtjeinek újraépülése történik.

A kezelés a testben, ételben, italban lévő káros anyagok szerkezetét meg tudja változtatni. A testben lévő toxikus amalgámok szerkezetét is átalakítja, így könnyen kivezethető a testből.

Háromszoros sorozatrendszerek – sokkal, traumatikus élményekkel kapcsolatos blokkok oldása (baleset, válás…) 

Sokkal, traumával kapcsolatos testkezelés.

Különösen hatékony ez a kezelés válásnál, vagy akár baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, érzelmileg, hogy nem képesek túllépni rajta. Megszállottan beszélnek ugyanarról a témáról, folyamatosan visszatérnek ugyanahhoz a történethez. 

Érzelmi traumáknál, amikor mindig ugyanolyan kapcsolatba megyünk bele, vagy ugyanolyan helyzetbe kerülünk a munkahelyen vagy ugyanolyan szituációkba kerülünk. Olyan mintha beleragadna, térben, időben, dimenzióban, nem képes továbblépni, újból és újból visszatérnek rá.

Mimikri – másoktól átvett mintázatok, életformák, fájdalmak, valóságok… törlése

Másoktól átvett bármely olyan dolog törlése, ahol másolod bárki (szülők, barátok, ismerősök, tanárok, vezetők…) élethelyzetét, kinézetét, gondolatait, cselekedeteit, mozdulatait, viselkedési reakcióit.  Ez a kezelés éberré tesz arra, mi az, ami másokhoz tartozik. Mi az, ami számodra igaz, mi az, ami neked működik. 

90%-os agykapacitás-tanulási nehézségek, vizsgaidőszakok megkönnyítése

Ez a kezelés nagyban fokozza az agykapacitás működését. Csak a biomimetrikus mimikri kezelés után futtatható. Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, vizsgaidőszakban. Növeli a koncentráció képességet, magabiztosságot ad és gyorsabb reagálást nyújt a felmerülő feladatok, problémák megoldására. 

Facelift – a test rugalmasságának visszaállítása, nemcsak az arc, hanem az egész test „ránctalanítása” az öregedés visszafordítása
A testbe zárt fix nézőpontok elengedésével a ráncaink kisimulnak, oldódnak a testbe zárt életkorral összefüggő nézőpontok. A testen, bőrön megjelenő traumák, lelki sérülések és hitrendszerben felállított blokkok lenyomatait átalakítja, sejtszinten eltüntetheti. Rugalmassá teszi a bőrt, így a testet is és ezáltal varázsolja fiatalabbá.

Fogyást segítő testkezelés-zsírsejtek eltörlése – testtel való kommunikáció kialakítása, ítéletek, bírálatok eltörlése
Biztos, hogy csak azon múlik, hogy mit eszel, hogy sportolsz-e? Rengeteg fogyókúrás receptet, diétát, kipróbáltál már? Hány érzelmi traumát zártál a testedbe? Mennyire kommunikálsz a testeddel, hogy valójában neki mi a jó? Hányszor tetted értéktelenné a magadat? Hányszor kicsinyítetted össze a lényedet? Ez a testkezelés oldja ezeket az elzárt, elrejtett blokkokat a testedben, miközben megtanulsz a testeddel kommunikálni.

Függőség (drog) által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia, és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek
Milyen testi/lelki/szellemi függőséget, mániát és kényszert működtetsz az életedben? Ezek mind lehetnek internet, alkohol, dohányzás, étel, munka-, tökéletesség-, tisztaságmánia, őrültségek, gyűjtögetések, gyógyszer, drog, másoknak megfelelés és még sok más, amit háromszoros sorozatrendszerben használunk. Azok a függőségek is oldhatók, amikor ragaszkodsz dolgokhoz, személyekhez, (pár-) kapcsolatokhoz, amelyek fogva tartanak egy örökös körben, amiből, vagy amitől nem tudsz szabadulni.

Áramkörök – testet ért trauma, krónikus betegségek, műtét utáni áramkör helyreállítása
Amikor a testeden szenvedtél el traumát ilyen lehet egy vágás, műtét, egy idegi sérülés, az áramkör megszakadást okoz. Áramkörök futnak a testedben, és amikor abban rövidzárlat keletkezik, akkor a nem aktivált áramkörök problémákat okozhatnak, és ez nem engedi a gyógyulást. A betegségek krónikussá alakulhatnak. A kezelés során helyreáll az áramkörök működése, visszaáll a test energiarendszere.

Zéró összegű trauma – ismétlődő testi traumák, megszokott fájdalmak feloldása
Ez a testkezelés segíti a test traumáinak feloldását. Mindazokat a visszatérő, ill. bármilyen mozgásban való korlátozottsághoz tartozó traumatikus fájdalmakat is kikulcsolja a testből, amikor már hozzászokik a fájdalomhoz, és ami egyfajta teljes elerőtlenedéshez vezethet. Alkalmazható sportolóknál, nehéz fizikai munkát végzőknél, mikor túlfeszítik, megerőltetik magukat és valamilyen fájdalmat érzékelnek a testükben. Ez a kezelés oldja az ehhez tartozó stressz érzeteket is. A látásjavítás kezeléshez hozzáadva oldja a szemet ért traumatikus élményeket.

Jelenet vége-balra el – lezárása egy korszaknak, választási lehetőség egy új létforma felé
Ez a testkezelés segít kibillenteni a berögzült állapotokból, lezárja azokat a helyzeteket, amelyek beragasztanak, amelyekből nincs előrelépés és lehetővé teszi a változást. Nemcsak valaminek, hanem valakinek az elengedését is megkönnyíti. Amikor már érzed, hogy váltani kellene, akár egy nem működő munkahely, akár párkapcsolat vagy zavaros élethelyzet… amivel egyhelyben topogsz, akkor használd ezt a testkezelést!

Allergia, avagy ellenkezés a valósággal
Milyen ellenállásod van a valóságoddal szemben, amiben élsz? Hány ellenkezést, elutasítást tárolsz a testedben, ami allergiás tüneteket produkál? A tünetek kezelése időszakos átmeneti enyhülést hozhat, de a valódi okot nem tárja fel, így újra és újra visszatérhet. Ahogy oldódnak a lelki-hitrenszerbeli-traumatikus élmények, úgy javulhat a fizikai állapot is.

Látás helyreállítás – láthatóvá válni, homlok arcüreg problémák, látásjavítás
Sokszor ott van a megoldás előttünk, de nem vesszük észre! Néha nem látjuk át a dolgokat, nem látjuk a kiutat. Rálátni a dolgokra máshogy, más szemszögből, ezáltal elfogadóbbá, könnyedebbé válik a saját helyzetünk is.

Szemünket sok inger éri, s ha ez stresszel, traumával is kapcsolatos, ezek blokkolhatják a látásunkat. A fizikai látás helyreállítása mellett a homloküreg és az arcüreg problémákra is alkalmazható.

Kompenzációs elsodródás – halogatás feloldása, saját erőbe való állás
Mennyi halogatást teszel bele az életedbe? Hányszor választod az erőtlenséget, hiteted el magaddal, hogy ez nem megy. Lehet, hogy csak azért mert így „kényelmesebb”? Hányszor játszottál túlélésre? Ez a testkezelés segít abban, hogy megérezd; Te vagy a forrása az életednek! Kezedbe veszed az életed irányítását és megteremtheted a saját valóságodat!

Minden testbe zárt szorongás és bosszúság megsemmisítése, eltörlése – ahol lekicsinyíted és összeszűkíted magad bármi miatt (stressz, bírálat…) annak feloldása
Mennyire éled meg a napjaidat a stressz hatása alatt? Mi minden miatt tudsz szorongani? Mennyi haragot, dühöt, szomorúságot, félelmet, szorongást érzel a lényedben, a testedben? Amikor ezeket működteted akkor pontosan feladtad saját magadat, az erődet és lemondtál az éberségedről és tudásodról. Amikor éber vagy a saját életedre, akkor tudsz valami olyat választani, ahol nem veszed már át mások fájdalmait, ítéleteit, bírálatait. A beragadt helyzetek, érzelmek, sérelmek, blokkok oldásával, elkezdesz a szűk nehéz érzések helyett egy örömteli életet megélni, teremteni.

(Pár)kapcsolatok – mintázatok nélküli kapcsolat megengedése, hozott, átélt kapcsolati traumák oldása
Ez a kezelés segít neked abban, hogy a berögzült mintákat eltöröljük. Nemcsak a jelenkorban átélt, felvett mintázatokat törli, hanem a magunkkal hozott fájdalmakat, traumákat is semlegesíti. Átalakítja a választásodat, kitágítja a rálátásodat, hogy valójában mit és milyen kapcsolatokat is szeretnél. Oldja az összes nézőpontot, negatív önértékelést, ítéletet, bírálatot, amit a szexualitással, szex-el kapcsolatban bezártál a testedbe.

Kauzális bebörtönzés, kauzális inkarnáció és kauzális bevésés eltörlése, megsemmisítése a fizikai valóság teljes változásának aktualizálásával és felfokozásával – nincs más választásom eltörlése
“Ha abbahagyod a kauzális bebörtönzést, akkor a ‘nem vagyok rá képes’ soha többé nem lesz nézőpontod. Az lesz a kérdés, hogy:

“Mit tehetek, és mit hozhatok létre, amivel megalkotom azt a fenomenális, káprázatos valóságot, amit választok?” –Gary Douglas

Funkcionális test egyensúly aktualizálása – harmónia és egyensúly megteremtése

Az emberiség betegségére való teljes immunitás aktiválása és aktualizálása

Földdel való egységközösség helyreállítása A kapcsolatot és az egységközösséget a Földdel állítja helyre, azt az energia-tér-űrt és könnyedséget, amit a természetben, egy erdőben vagy akár egy tengerparton átérzel.
Hozzájárul ahhoz, hogy biztosan, stabilan, „két lábon álljunk” a Földön.

Anafilaxiás sokk és mélylazítás – túlterhelt és kimerült, vagy feszes izmokra, de bármilyen izomcsomó „lazítására”

Végtelen rugalmasság helyreállítása – rugalmassá tesz a hitrendszerek, nézőpontok eltörlésével, amik befeszítenek, nem csak az életedre, de a tested rugalmasságára is hat

Nyirokmirigyes össze nem illesztések és ellentmondások – nyirokmirigy rendszer helyreállítása, főként a hallás, fülek, arc- és orrüreg

Tudatosság ellenes antitestek – ítélkezés nélkül, tudatosan élni

Antalgiás árnyak – testben lévő fájdalmak oldása
Amikor a fájdalmat érzékeljük a testünkben, hogy annak kiküszöbölésére megváltoztatjuk a testtartásunkat, járásunkat akkor ezt a testkezelést érdemes futtatni. Lehet ez a születés óta jelen lévő fájdalom is. Amikor semmi nem utal a fájdalomra, de mégis érzékeljük, a test reagálhat erre a kezelésre. Nemcsak a testben lévő fájdalmakat oldja, hanem az élet azon területeiben is változást hoz, ahol kizárunk, elzárkózunk, elkerülünk, amit fájdalomként élünk meg, és zárunk a testünkbe. Az antalgiás árnyak kitisztítják más időkből, térből, dimenziókból, és valóságokból azokat a fájdalmakat, amik eltorzítják a testet és fájdalmat okoznak

Mínusz egy négyzetgyöke – influenzára, immunerősítésre, alvászavarra, ízületi gyulladásokra

Dimenziók reciproka – helyrehozhat nyak-, derékfájást, testi merevségeket

 És még sokan mások.....

És most jön a jó hír:

 
A JOLLY JOKER KEZELÉS közel 60 féle Access Testkezelés lehetőségeiből választ. Pontosabban a tested kiválasztja magának, azt amelyik aktuálisan a legnagyobb hozzájárulás számára. Nem Te következteted ki, nem is én, ő majd tudja, nekünk pedig leesik az állunk látva a választását.
 
Furán hangzik❓ Tuti❗️
  
Volt már részed ennél személyreszabottabb kezelésben❓ Biztos nem❗️
  
Ha kíváncsi vagy, ha elakadtál, ha tanácstalan vagy, ha kell egy löket a következő lépéshez, akkor TÉGED HÍV.
 
✅Szeretettel várlak, kellemes környezetben, a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, Debrecenben a Garai utca 2. szám alatt.
 
Kérdésed van❓ Keress bátran❗️
 
Elérhetőségem:
📲 +36306506166
 
IDŐPONTFOGLALÁS: telefonon, üzenetben vagy a facebook időpontfoglaló rendszerén keresztül.


Ez egy nagyszerű, ellazító és pihentető kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló fiatalító hatást kelthet a testen. Kifejezetten az arc, a nyak és a dekoltázs ráncait célozza meg, illetve az ehhez tartozó és ezeket létrehozó gondolatokat, véleményeket, meggyőződéseket.

Facelift energetikai ráncfelvarrás

Miért érdemes kipróbálni az Access Facelift® kezelést?

 • Mert felélénkíti, megfiatalítja az arcbőrt és üdévé teszi a tekintetet
 • Mert lazító hatású
 • Mert az érintés jó érzéseket kelt bennünk
 • Mert a sejtjeink új energiával töltődnek fel az egész testben
 • Mert hatására csökkenhetnek, finomodhatnak a ráncok az arcunkon és a nyakunkon
 • Mert elengedhetjük az öregedéssel, életkorral kapcsolatos negatív beidegződéseket, ezáltal pedig változást idézhetünk elő kívül, belül egyaránt.
 • Mert szebbé és ragyogóbbá válhatunk

Mire számíthatunk a kezelés alatt?

Egy mély relaxációra, pihenésre, miközben a sejtek regenerálódnak és felfrissülnek. A test ellazul, az elme pedig lecsendesedik. Akár aludni is lehet a kezelés alatt.

Ez egy olyan eljárás, amely széppé és ragyogóvá tesz kívül és könnyedebbé, harmonikusabbá belül.

A kezelés masszázságyon, ruhában történik.  Időtartama 1 óra. Ez alatt tenyérrel és az ujjakkal érintjük az arc, a nyak és a dekoltázs területeit. Ha esetleg valamelyik rész érzékeny, érintés nélkül is végezhető a kezelés.

Nem használunk semmilyen krémet vagy eszközt, csak az érintéssel dolgozunk.

Az Access Facelift® kezelés hatása:

Az arcon és a nyakon megjelenő ráncok kialakulásában nagy szerepe van a mindennapi stressznek és azoknak a gondolatoknak, meggyőződéseknek, melyeket rendszeresen használunk.

Ahogy éljük az életünket, sokféle véleményt alkotunk a világról, az emberekről és főleg önmagunkról, kizárva ezzel más nézőpontokat és lehetőségeket. Egyre inkább beszűkül a világunk, a lehetőségeink és nem nyitunk új dolgok felé. Ez az arcunkon, a bőrünkön is megmutatkozik. Egy hosszabb, pihentető alvás után megfigyelhető, hogy az arcunk kisimul, a ráncaink elhalványodnak, mivel alvás közben leállunk a gondolkodással, ilyenkor tartunk egy kis szünetet, ezáltal testünk sejtjei regenerálódni tudnak. Ha reggelente, ébredés után más gondolatok után nyúlnánk és nem a szokásos gondolatainkat vennénk elő, egy kis idő elteltével más arc nézne vissza ránk a tükörből.

Az Access Facelift® kezelés többet jelent egy pihentető alvásnál. Mialatt a testünk pihen, az arc és dekoltázs területeinek érintése által oldódásnak indulnak az öregedéssel, a korosodással, a testtel kapcsolatos hitek, beidegződések annak érdekében, hogy fiatalosabb arc, test vagy jobb közérzet legyen lehetséges számunkra. A ráncok finomodnak, elhalványulnak, a bőrünk pedig elkezd újra megtelni élettel.

Már önmagában az érintés is jó hatással van a testünkre, segít a relaxációban, az ellazulásban. A pihenés állapotában testünk minden egyes sejtje regenerálódik, energiával töltődik fel, mert a jóllét a természetes állapota és ha hagyjuk, akkor megújítja magát minden egyes nap.

Kinek érdemes kipróbálnia az Access Facelift® kezelést?

 • Mindenkinek, aki szeretné jobban érezni magát.
 • Mindenkinek, aki szeretne kicsit feltöltődni, felfrissülni és ragyogóbbá válni.
 • Mindenkinek, aki nyitott arra, hogy felülírja, amit eddig az öregedésről gondolt és innentől másképp gondoljon önmagára és a testére.
 • Mindenkinek, aki változást szeretne kívül, belül egyaránt.

 

Kipróbálnád? 

Szeretettel várlak, kellemes környezetben, a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, Debrecenben a Garai utca 2. szám alatt.
 
Elérhetőségem:
 
📲 +36306506166
 
IDŐPONTFOGLALÁS: telefonon, üzenetben vagy a facebook időpontfoglaló rendszerén keresztül.

 

ACCESS TESTKEZELÉSEK

Míg az Access bars kezelés egy átfogó jellegű, összetett, sok életterületet kezel egyszerre, addig  a testkezelések egy-egy problémára, életterületre mélyebben koncentrálnak.

Az Access kézrátételes testkezelések alkalmával feloldunk minden olyan fix nézőpontot, minden múltbéli sérülést, átvett mintát, ami nem enged teret a testünkben a lehetőségeknek. Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok, azt érezzük valami visszahúz, elvonja az energiánkat és bármennyire szeretnénk változtatni, megváltozni, mégsem sikerül. 

Az Access testkezelések hozzájárulások, hogy levedd a terheket a testről és lélelről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot felépítve. 

Mit tesznek a testkezelések?

 • Feloldja a programozást ami visszatart téged a változástól
 • Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
 • Táplálja azt a potenciált mellyel véghez tudod vinni a változást
 
Vendégeim KEDVENC ACCESS TESTKEZELÉSE az MTVSS 🥰
 
 
Az MTVSS testkezelés energiája felturbózza az immunrendszer működését és jelentős hozzájárulást jelent a test öngyógyító, regeneráló folyamatainak aktiválásában.
 
Ez az energia a választás eszköze, szinte mindent képes helyretenni ahol a szervezet hibásan működhet.
 
Eltüntetheti a fájdalmat és a szenvedést a testből.
 
A testet visszahelyezi az egészséges működés állapotába, az egészséges test számára pedig növeli a teljesítményt vagy segít a test szerkezetnek megváltoztatásában például a fogyásban is nagy szerepet játszhat. Mindent képes megváltoztatni a testekben, amit talán lehetetlennek hittél.
 
A sportolók illetve rendszeres testmozgást végzők akár 10-20 perc alatt elérhetik a 90 perces edzés eredményét, ha közben futtatják az MTVSS energiáit a testükön.
 
Ez a csodálatos energia segíthet:
 •  az immunrendszer erősítésben
 •  a csontok, izmok működésének regenerálásában
 •  stressz oldásban
 •  a gerinc és hát ellazításában, görcsösségének feloldásában
 •  a testtel való kapcsolat helyreállításában
 •  a test szerkezetének megváltoztatásában (fogyás illetve hízás)
 •  hatékonyabbá teszi az emésztőrendszer működését
 •  hormonrendszer, nyirokrendszer, szaporító szervrendszer működésének helyreállításában
 •  eredményesebbé teszi az edzést,
 •  masszőröknek munka közben futtatva a kliensen és önmagukon hatékonyabbá teszi a masszázst
 
Ez az egyik legdinamikusabb testkezelés, amelyből bármikor extra energiát nyerhetsz.
 
Bármilyen más terápiát jól kiegészít.
 
💆 A kezelés maga nagyon szelíd csupán gyengéd érintések sora, bármiféle manipulációk dörzsölés vagy nyomás nélkül.
💆 Mélységes ellazulást eredményez az egész testben, a kezelés után nagyon kellemes fogod érezni magad.
💆 Az MTVSS 30 különböző energia együttese amelyek olyan belső sminket adnak amellyel ragyogóbb, egészségesebb és pihentebb külsőt kaphatsz mint valaha elképzelted.
 
Ki szeretnéd próbálni❓ Úgy érzed hozzájárulás lenne a tested működéséhez❓
  
✅Szeretettel várlak, kellemes környezetben, a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, Debrecenben a Garai utca 2. szám alatt.
 
Kérdésed van❓ Keress bátran❗️
 
Elérhetőségem:
📲 +36306506166
 
IDŐPONTFOGLALÁS: telefonon, üzenetben vagy a facebook időpontfoglaló rendszerén keresztül.
Stresszes vagy? Feszült? Folyamatosan agyalsz, pörögsz? Nehezen tudsz elaludni? Nehezen tudod elengedni a sérelmeket? Szeretnél egy igazán hatásos stresszoldó kezelést?

Access Bars 2
Jó hírem van❗️  
 
Az Access Bars napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó módszere.
 
Az Access Bars®, az Access Consciousness™ egyik eszköze, ahol a Barokat futtatjuk.
 
BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.
 
Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során elraktároztunk.
 
Szeretnél ezektől megszabadulni és képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?
 
Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az elfogadásra/befogadásra?
 
Mi lenne ha egy masszázságyon fekve, a fejeden néhány pont érintésével távozna belőled minden téged korlátozó dolog, nézőpont, hitrendszer vagy bármi más ami most beszűkít téged és az életedet?
 
Minden Bars kezelés segíti feloldani a korlátokat arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon gyengéd és lazító folyamat, mely által a múltbeli sérülések, hozott minták, korlátozó gondolatok, hiedelmek , hitrendszerek oldódnak:
 
 • emberi kapcsolatok,
 • életformák,
 • pénz,
 • test,
 • kreativitás
 • kommunikáció
 • öregedés...
   
Nagyon leegyszerűsítve egyfajta fejakupresszúra, fejreflexológia, “fejmasszázs”, ami nem áll másból, mint a fejünkön levő pontok érintéséből, miközben lehet beszélgetni, vagy csak koncentrálni az aktuális érzéseinkre, érzeteinkre, tüneteinkre.
 
Feloldja a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, fix nézőpontjaidat, segíti az elengedést.
 
Kapukat nyit egy könnyedebb létezésre, lehetőségeket nyit számodra, segít elismerni a képességeidet.
 
Megnyit a befogadásra, ellazítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz nagyobbat teremteni.
Egy Bars kezelés „általános takarításként” működik. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden és ezáltal eltűnnének a már nem használatos file-ok.
 
Mi az amiben az Access Bars kezelés segítségedre tud lenni? 
 • Stresszoldás
 • Energetikai, érzelmi, fizikai és mentális blokkok oldására
 • Megnyit a befogadásra
 • Jobb alvás, kipihentebb ébredés elősegítése
 • Ha testednek több könnyedséget és örömöt szeretnél ajándékozni
 • Hiperaktivitás és figyelemzavar csökkentése
 • Mély relaxáció
 • Segít megváltoztatni olyan dolgokat, amiket úgy hittél, hogy sosem tudnád megtenni
 • Igazi Reset a gondolatoktól nyüzsgő elmédnek
 
Nincs más teendőd, mint telefonon, a facebook oldalon vagy üzenetben időpontot foglalni 📲
 
 
 
Lehetek hozzájárulás az életedhez?

Te hány évet szeretnék letagadni? 

Feszesítő arcmasszázs
Bizony a feszes arcbőrrel és dekoltázzsal akár több évet is letagadhatunk!

Nincs szükség másra mint egy jó masszázstechnikára és a doTERRA nagyágyúira, a leghatékonyabb testmegújító, bőrtápláló és regeneráló esszenciáira.

Az eredmény magáért beszél!

A Feszesítő arcmasszázs:


- feszebbé
- rugalmasabbá
- kisimulttá teszi a bőrt
- relaxál
- a terápiás minőségű esszenciáknak köszönhetően akár érzelmi blokkokat is oldhat


Egy igazi élményterápia mely Rólad szól és Érted van!

Használd ki a nyitási akciót, június 15-ig 15% kedvezményt biztosítok a szolgáltatásaim árából!

Nincs más teendőd, mint telefonon, a facebook oldalon vagy üzenetben időpontot foglalni. Kattints ide az elérhetőségekért.

Bár a világ rohan, te megpihenhetsz egy-egy órára....

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.