Abban minden bizonnyal egyetértünk, hogy napjainkban a legnagyobb érték az egészség. Mindannyian igyekszünk elkerülni a betegségeket, a rossz közérzetet, igyekszünk hárítani a folyamatos stresszt, erősíteni az immunrendszerünket.

Fontos kérdés, hogy valóban a számunkra leginkább megfelelő módon tesszük-e? Tudjuk-e, hogy pontosan mire van szüks

cél

ége a szervezetünknek az optimális működéshez? Valóban a megfelelő táplálékkiegészítőt fogyasztjuk-e? Hasznosul-e kellőképpen? Keringési rendszerünk, emésztőrendszerünk, immunrendszerünk, csontjaink, belső szerveink szenvednek-e hiányt valamiben? 

Minden csomag ajánlatom egy Fizikai állapotfelméréssel indul. Részben a fenti kérdésekre ad választ és ezeken felül még számtalanra, hisz 250 paramétert vizsgálunk a mérés során. Az eredményeket közösen kiértékeljük, majd megbeszéljük, mi az ami szükséges az egészség helyreállításához, a jobb közérzet eléréséhez. 

Az Egészségmegőrző csomag által végig tudlak kísérni az első lépéstől, mely az állapotfelmérés, egészen a kívánt cél eléréséig.

Tekintsd a csomagot egy egyénreszabott akciótervnek, mely során feltérképezzük az aktuális fizikai és lelki állapotodat, majd célzott kezeléseket állítunk össze a kívánt cél eléréséhez. Testi, lelki, szellemi síkon dolgozunk, így nem csak tüneteket kezelünk, hanem a problémáid gyökeréig nyúlunk vissza.

Különböző szolgáltatásokat közül választhatunk:

  • EWS Analyzer testelemző géppel történő állapotfelmérés
  • Masszázsok
  • Alakformáló kezelések
  • Különböző konfliktuskezelő és blokkoldó technikák
  • Energetikai kezelések
  • Regressziós utaztatás
  • Aromaterápiás támogatás a doTERRA esszenciák felhasználásával

Amint elköteleződsz egy csomag iránt, önmagad és a változás iránt köteleződsz el!

Segítelek, támogatlak és végigkísérlek az úton.

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.