karrierHa szeretnél egy hivatást, mely több mint munka, mellyel igazi értéket teremthetsz és mellette még pénzt is kereshetsz, akkor olvass tovább!

Nálunk elsődleges szempont mások segítése, öngondoskodásra ösztönzése, az esszenciális olajok megismertetése, ez által családok kezébe természetes és hatékony megoldást adunk, egészségük megőrzéséhez. Minden családban legyen egy gyógyító! Megmutatjuk hogyan tudják könnyedén kigazdálkodni költségmentesen a saját fogyasztásukat. Hogyan tudják gyarapítani a családi kasszát.

Nem számít ha fiatal vagy esetleg idős, nő vagy férfi, anya vagy még gyermektelen, magánszemély vagy vállalkozó, szívesen látlak a csapatomban, amennyiben a segítő szándék vezérel. 

Nem számít a világ melyik pontján élsz, hisz a segítségnyújtás nem földrajzi helyhez kötött. Online ugyanolyan jól tudlak segíteni, mint személyesen. 

Ha nyomulós vagy, tukmálós, agresszív marketinges és csak a pénz motivál, nem neked való ez a világ! Én és a csapatom, elutasítunk minden ehhez hasonló marketinget.

Ha szeretnél belelátni az olajozott életbe, látni mi mindenre alkalmazhatóak az esszenciális olajok és milyen változásokat tudnak hozni, jelentkezz a zárt Facebook csoportomba.

Kérdés esetén keress bátran.

 

 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.