AKTUÁLIS

Meg szeretnél szabadulni a narancsbőrtől? Feszesebbé szeretnéd tenni bőröd? Halványítanád striáidat? Szeretnéd ha az elért eredmény tartós maradna? Unod már az agyonreklámozott csodaszereket? Ha végre hatékony megoldást keresel:

Alakformáló cellulit

Gyere el hozzám Alakformáló cellulit masszázsra és segítek!

  • Segítek formálni az alakod, feszesíteni a bőröd, elérni a kívánt nyári alakot.
  • Segítek elfogadni és újra szívedbe zárni testedet, kibontakoztatni nőiességedet.
  • Segítek egészségesen és hatékonyan megszabadulni a felesleges kilóktól. Megosztom veled saját tapasztalatomat. Kíváncsi vagy hogyan adtam le könnyedén 10 kg-t?

Kíváncsi vagy hogyan tudják a 100%-os tisztaságú, terápiás minőségű doTERRA esszenciák maximalizálni a kezelések hatékonyságát? Tapasztald meg saját bőrödön áldásos hatásukat.

A cellulit masszázs zsírtörő fogásain kívül, számos kiegészítő kezelés vár:

  • hatóanyagos testtekercselés,
  • hatóanyagos herbálfáslizás,
  • cellulit tape,
  • galvánáramos testkezelés

Próbáld ki most! Bevezető áron, 15% kedvezménnyel.

Foglalj időpontot még ma, hogy a lehető leghamarabb el tudjuk kezdeni a közös munkát. Kattints ide az elérhetőségekért.

Ha szeretnél többet tudni a narancsbőr kialakulásáról és a kezelés részleteiről, kattints ide.

Tudtad?

Az illóolajok segítségével jónéhány "hajas" problémádat meg tudod oldani. Ha nehezen fésülhető, ha korpás, ha hamar zsírosodik, megoldás lehet a citrom, teafa, rozmaring.

Tudtad?

Ha lehorzsolod, megvágod, megkarcolod, megégeted a bőröd vagy megcsípett valami, azonnali segítség a levendula tiszta illóolaja. Enyhít, csökkenti a gyulladást, gyógyítja a sebeket.

Tudtad?

A citrom, a teafa, a szegfűszeg, a fahéj tiszta illóolaj képes arra, hogy fertőtlenítse a levegőt, a konyhai és fürdőszobai felületeket. Örülnél takarítás után a kellemes, finom illatoknak?

Tudtad?

A borsmenta tiszta illóolaja sokaknak segített már végleg letenni az orrcseppeket. Akárhányszor használhatod káros mellékhatások és függőség kialakulása nélkül.

Tudtad?

Igenis létezik takarítás, mosás, felmosás, mosogatás vegyszerek nélkül! Ráadásul finomabbnál finomabb illatnyomokat hagyhatsz magad után az egész lakásban, és ennek mindenki örülni fog.

 

SZERETNÉL ÉRTESÜLNI A NYITÁSI AKCIÓKRÓL?
ÉRDEKEL MILYEN AJÁNDÉKOKKAL VÁROM A SZOLGÁLTATÁSAIMRA JELENTKEZŐKET?  

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT

Légy Te az első aki megtudja hogyan és milyen kedvezményekkel veheted igénybe szolgáltatásaimat!

 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.