REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁS
Visszatérés az okokhoz

Egy különleges utazásra invitállak, ismerős, ám rég elfeledett helyekre.  

Félelmeink, elakadásaink, betegségeink okát sokszor bármennyire is kutatjuk, jelen életünkben nem találjuk. Gyakran előfordul, hogy ezek az okok előző életeinkből erednek. A reinkarnációs utaztatás révén az összefüggések, az ok-okozat felismerése és megértése történik meg.

Utaztatás

Az utazás során megtapasztalhatod a születés és halál körforgását, azt, hogy halála után teljes tudatossággal tovább élsz és a tudatodhoz tartozik egy finom energiatest, melyben megtalálható minden korábbi élet emléke, így a lelki traumák is. Nem az a fontos, hogy kik vagy mik voltunk előző életeink során, hanem hogy hogyan éltünk meg adott élethelyzeteket és ezek milyen kihatással vannak jelen életünkre.

Az utazás során ránézhetsz azokra a döntéseidre, melyek befolyásolják jelenlegi életedet is. Be tudod azonosítani az előző életek és a jelenlegi életed azonos szereplőit, így megértheted kivel, milyen karmikus feladat köt össze. Felülemelkedhetsz a tudatalatti befolyásán, blokkjaid oldódnak, így kézzelfogható személyiségfejlődés jelenik meg, valamint elindulhat lelki és fizikai öngyógyulásod.

Az utazás során az utazó egy energetikailag támogatott, megváltozott, meditatív tudatállapotban van, de végig a tudatánál. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt.

Az elmélyülést és a blokkok oldását a doTERRA terápiás minőségű esszenciáival támogatjuk meg, ahogy az öngyógyító folyamatokat is. Az  esszenciák bevonásával, később az otthonod kényelmében, önállóan folytathatod az önismereti munkát és támogathatod szervezeted regenerálódását. 

A reinkarnációs utaztatás elsődleges célja az öngyógyítás és az önismeret. Oldja a karmikus terheket, előző életből hozott blokkokat, elavult mintákat.

Az utaztatás időtartama kb. 120 perc.

Egy félórás beszélgetéssel kezdődik, mely során megbeszéljük a kezelendő problémákat. A beszélgetést egy 60 perces mély- tudatalatti meditáció követi, majd ismét éber állapotban a meditáció során tapasztalt élmények, kérdések és válaszok elemzése, ismét kb. 30 percben.

A megélés élményével tovább tudsz lépni, és minden alkalommal érzed, az oldódást, előrehaladást.


FIGYELEM!
Az utaztatás nem alkalmazható 18 év alatti személynél, pszichés betegeknél és olyan embereknél, akik tudatmódosító szerekkel élnek. Kizáró ok az állapotosság és a szívbetegség is. A módszer nem helyettesítheti az orvosi kezelést és terápiát, kizárólag kiegészítésként használható önfejlesztésre, öngyógyításra!

Illusztráció: SpiRitart

Kapcsolatfelvétel
Adatkezelés
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.