ENERGETIKAI KEZELÉS
Az energiatest és az energiaközpontok harmonizálása

Energetikai kezelésHa testi, lelki és szellemi szinten kiegyensúlyozottan élünk, akkor az energia akadálytalanul áramlik. Ha azonban bármelyik szinten problémánk van, az energiák megakadnak és energetikai blokkok jönnek létre, amelyek a kiváltó ok tartós fennállása esetén idővel betegséghez vezetnek. Ezek a blokkok gátolják az energia szabad áramlását, így bizonyos szervekben energiahiány, míg máshol energiatöbblet alakul ki. Az energetikai kezelés során felszabadulnak a blokkok, ezzel szabad áramlást biztosítva pedig elérhető, hogy az éltető erő a test összes sejtjéhez eljusson, és ezzel a szervezet öngyógyító folyamatai felgyorsulhassanak. Így az egész szervezet energiaharmonizációja elérhető vele.

Az energetikai kezelés, mint ahogy minden egyéb szolgáltatásom, a doTERRA esszenciális olajok bevonásával történik. Testi-lelki terápiás hatásaik révén nem csak kellemes légkört teremtenek, amolyan illatfürdő-kezelést, hanem nagy mértékben fokozzák az energetikai kezelés hatását is. 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.