Nem túlzás kijelenteni, hogy jelenlegi helyzetünkben sokan szinte csak a túlélésre hajtunk. Hétről hétre húzzuk, várjuk, hogy jobb legyen, próbálunk alkalmazkodni, hárítani a ránk zúduló negatív áradatot. Minden bizonytalan, minden határidő csúszik, mintha minden lépéssel egyre távolabb kerülne az a fény az alagút végén. Szinte feléltük már minden tartalékunkat, úgy anyagi téren, mint fizikai és mentális erő terén is.

Megosztom veletek az egyik természtes és rendkívül hatékony eszközömet, mely sokat segít ebben a bizonytalan zord helyzetben. Egy olyan esszenciális olajkeveréket mely kimondottan az alkalmazkodás olaja. Segít károsodások nélkül átvészelni ezt az időszakot, ép ésszel, nyugalommal, bizakodó jövőképpel. 

adaptiv112

A doTERRA Adaptiv a szorongó állapotok kezelésére lett létrehozva.

💧Akár fáradtnak, kialvatlannak, akár határozatlannak és ingerlékenynek érzed magad, az Adaptivot használva megőrizheted testi és lelki egyensúlyod.
💧Bátorítást és nyugalmat ad, mikor feszült vagy, aggódsz, nyugtatlan vagy.
💧Huzamos stressz vagy traumatikus tapasztalatok átélését követően a test és lélek válaszként hiper-éberré válik annak érdekében, hogy megvédje magát a jövőbeni bántalmaktól.
💧Segít abban, hogy az ember a stresszhatásokhoz és félelmekhez tisztább, konstruktívabb és magabiztosabb módon alkalmazkodjon.
💧Hozzásegít az önismerethez, hogy jobban az érzelmi reakcióid mélyére láss, a gyökérokokra.
💧Megtanítja, hogyan ismerd fel azon részeid, melyeknek hangot kell adnod.
💧Ez a keverék társul szolgál az embernek abban, hogy feltegye magának a nehéz kérdést, miért nem érzi magát biztonságban és mely részének van szüksége több figyelemre.
💧Arra int, hogy vessünk véget önmagunk elítélésének és az önutálatnak, a belső kritikának, mely további traumák forrása lehet.
💧Az Adaptív a magunk felé irányuló kedvesség és az önelfogadás szükségességére tanít, akárhol is tart az ember az útján.

Ez az az esszencia melyet mindig magamnál tartok. Bátran hívd segítségül te is, meglátod könnyebbé teszi ezt a nehéz időszakot. 

Biztos felmerül benned a kérdés, hogy mikor ismét nyithatunk és elérhetőek lesznek a szolgáltatásaim, vajon kérhetsz-e egy Adaptiv esszenciás masszázst? Persze, hogy kérhetsz! Sőt, kimondottan ajánlani is fogom, hisz igazi felüdülést hoz testnek és léleknek egyaránt. 

Tartsunk ki még még még egy kicsit és nemsoká találkozunk!

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.