Nem túlzás kijelenteni, hogy jelenlegi helyzetünkben sokan szinte csak a túlélésre hajtunk. Hétről hétre húzzuk, várjuk, hogy jobb legyen, próbálunk alkalmazkodni, hárítani a ránk zúduló negatív áradatot. Minden bizonytalan, minden határidő csúszik, mintha minden lépéssel egyre távolabb kerülne az a fény az alagút végén. Szinte feléltük már minden tartalékunkat, úgy anyagi téren, mint fizikai és mentális erő terén is.

Megosztom veletek az egyik természtes és rendkívül hatékony eszközömet, mely sokat segít ebben a bizonytalan zord helyzetben. Egy olyan esszenciális olajkeveréket mely kimondottan az alkalmazkodás olaja. Segít károsodások nélkül átvészelni ezt az időszakot, ép ésszel, nyugalommal, bizakodó jövőképpel. 

Mit tehetek ha már elviselhetetlen a fájdalom? 

anya háta fájMelyek a szoptatás alatt is biztonságos kezelések és olajok? 

Édesanyák körében gyakori probléma a hát és vállfájdalom, mely a szoptatás és altatás közbeni testtartás, valamint gyermekünk ölben cipelése következtében alakul ki.

Ez a fájdalom egyre csak fokozódik. Eljön az a pont, amikor felmerül a kérdés, melyek azok a kezelések és illóolajok, melyeket a szoptatás alatt is biztonságosan segítségül hívhatunk.

Egy célzott hátmasszázs, egy finom köpölyözés, a megfelelő doterra esszenciákkal kiegészítve, hatékonyan csökkentik a fájdalmat és lazítják az izmok feszültségét.

Végre anya háta is megkönnyebülhet.

női táska

És vajon mit rejt a doterrás anya táskája? 

Lassan mondák szólnak a női táskák feneketlen bugyrairól és rejtelmeiről. Egy női táskában minden is van, ám sokszor lehetetlen küldetésnek érezzük megtalálni pont azt az egy dolgot amire igazán szükségünk van.

Talán csak az anyák táskái tudnak túltenni ezeken a készleteken és ezen a szokásos káoszon.

Alap a popsitörlő, pelus, pelusozó, váltóruha, hajgumi, hajcsat, kisautó, póni, mindenféle rágcsa, zsebkendő hegyek, kézfertőtlenítők és persze anya alapdolgai.

Mi az ami mindezek fölött a doterrás anya táskájában van? Természetesen egy mini túlélő készlet.

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.